Suomalaisfirma taisteli tiensä amerikkalaisten muropakettien kylkeen – tavoittaa jopa 100 miljoonaa ihmistä

July 18, 2017


ILTALEHTI, July 18, 2017 - Suomalainen värityssovellus on tehnyt läpimurron Yhdysvalloissa. Äkkiseltään pääseminen Kellogg’s-elintarvikeketjun muropakettien kylkeen ei välttämättä kuulosta mitenkään kummalliselta. Todellisuudessa kuitenkin Kellogg’sin mainoskampanja on yksi maailman suurimmista kulutustuotekampanjoista. Kesäkampanjan aikana muropaketteja painetaan 90 miljoonaa kappaletta. Monesti paketteja ostetaan monihenkisiin perheisiin, jolloin kampanja tavoittaa jopa yli 100 miljoonaa ihmistä. Suomalaisten näkökulmasta kampanja on tämä vuonna äärimmäisen hieno, sillä muropakettien kylkeen painetaan suomalaisen Sumoingin kehittämä värityssovellus Recolorin mainos. - Tämä on yksi Amerikan isoimmista brändikampanjoista. Se on todella merkittävä, sillä koulujen alun lähestyessä vanhemmat ostavat valtavat määrät evästarvikkeita lapsilleen, sanoo asiaa Yhdysvalloissa Sumoingin puolesta neuvotellut Tero Kuittinen. Read the entire article on iltalehti.fi